In English

About Internationella Kunskapsgymnasiet Internationella Kunskapsgymnasiet offers upper secondary education (gymnasium) with an international perspective. The pedagogical concept promotes personal responsibility and students quickly develop skills and learn to present their knowledge professionally, preparing them for advanced studies in Sweden and abroad. Some of the teachers are native English speakers. Excellent command in both English and Swedish are promoted across the curriculum. Numerous external contacts such as guest speakers and an international focus create an open multi-cultural and bilingual environment.

An intimate atmosphere between students and staff, and focus on each individual´s needs, characterise the school. The general climate is one of personal responsibility, mutual respect and concern. Personal attention and guidance are central to help students prepare for their future careers and develop their personalities to the fullest extent.  All tuition is carried out within the framework of the Swedish National Programme. Both Swedish and English are working lanuages in the school.