Prova-på-dagar/Student For A Day

För Prova-på-dagar/Student For A Day, kontakta Tf biträdande rektor Armi Tulldah: armi.tulldahl@kunskapsgymnasiet.se

Så här går det till

På våra Öppna hus har du den bästa möjligheten att själv bilda dig en uppfattning om Internationella Kunskapsgymnasiet. Det sjuder av aktiviteter och våra elever och lärare är på plats för att visa dig runt och svara på frågor.

Skolans rektor presenterar verksamheten och förklarar hur vi arbetar på skolan. Våra olika ämnen och verksamheter står uppdukade i skolans lokaler där både elever och lärare berättar hur utbildningen är upplagd och vad som händer under dina tre studieår. Våra elevambassadörer visar dig runt och svarar på dina frågor. Det finns gott om tid för att gå runt och bekanta dig med skolan. I matsalen kan du slå dig ned för att samla intryck eller prata med någon av oss.

Skolans internationella elevgrupp säljer fika till självkostnadspris och intäkterna går till välgörenhet.

Vi genomför flera presentationspass under ett öppet hus och det första brukar börja ca 15 minuter efter start.

I omvalet har vårt öppna hus en annan inriktning. I form av sk ”TED”-talks presenterar våra skickliga lärare olika ämnen som berör skolans internationella profil. Mer information finns i god tid på hemsidan.

Du vet väl att du är välkommen att testa att vara elev hos oss för en dag? Kontakta Tf biträdande rektor Armi Tulldahl armi.tulldahl@kunskapsgymnasiet.se och boka en tid.

Varmt välkommen till Internationella Kunskapsgymnasiet

Att tänka på:

1. Skolan är öppen för just dig så var inte rädd att fråga, testa och se dig omkring ordentligt!

2. Skriv upp frågor i förväg så blir det enklare att komma ihåg allt du vill veta.

3. Ta med dig en kompis eller dina föräldrar. Det är alltid bra att få fler synpunkter och kunna jämföra intryck.

ELEVENS RÖST

“Jag får lära mig hur jag ska studera och vad jag måste klara av för att hålla tider.”

Sofia, Kunskapsgymnasiet Globen