MENY
Välj Skola

NORRKÖPING

Vi tror att det är kombinationen av kunskap och vässade egenskaper som gör skillnad. Med vårt arbetssätt i ryggen har du goda förutsättningar att lyckas med dina studier och bli en vinnare på framtidens arbetsmarknad.

 • SM i ung företagsamhet

  Under veckan gick SM i Ung Företagsamhet av stapeln i Stockholm. Två företag från Kunskapsgymnasiet Norrköping var med och tävlade.

  Läs mer
 • Redo för en föränderlig framtid

  Utbildning ger en bättre framtid och är en mänsklig rättighet. Men i en värld som förändras i en allt snabbare takt måste också utbildningen förändras. Se Framtidsfilmen här.

  Läs mer
 • De jobbar för ett bredare perspektiv

  Under en vecka har det varit Pride-feber på Kunskapsgymnasiet i Norrköping. Philip Gerebring är en av lärarna bakom initiativet som avslutas på Norrköpings Prideparad.

  Läs mer
 • Rivstart för unga entre­prenörer

  Patrik Friman och Mikael Herrgårdh drev UF-företaget Specholder när de gick sista året på ekonomiprogrammet på Kunskapsgymnasiet i Norrköping.

  Läs mer
 • Inter­nationellt samarbete kring entreprenör­skap

  Unga företagare från sex Kunskapsgymnasier deltar i år i ett internationellt samarbete kring entreprenörskap med en skola utanför London.

  Läs mer
 • Månadens UF-företag

  Grattis till Kunskapsgymnasiet och Frukostexpressen UF som har blivit utsett till månadens UF-företag i november!

  Läs mer
 • Kunskaps­gymnasiet Norrköping återigen bäst i Öster­götland

  Vid gårdagens regionala mässa i Linköping för UF-företag, visade företag från hela Östergötland upp sin verksamhet och tävlade i olika kategorier.

  Läs mer

MORGON­DAGENS

JOBB KANSKE FINNS

PÅ MARS

SCHYSST VA? DET ÄR DÄRFÖR VI FOKUSERAR PÅ

ATT UTVECKLA FÖRMÅGOR SÅVÄL SOM KUNSKAP.

Christian Andersson, Rektor

Läs mer

Om Kunskapsgymnasiet

Kunskapsgymnasiet är en del av Kunskapsskolan i Sverige. Skolornas viktigaste kännetecken är arbetssättet med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. De första skolorna startades år 2000 och idag har Kunskapsskolan i Sverige 29 grundskolor och sju gymnasier med drygt 1 100 medarbetare och över 11 000 elever.

Telefon: 08- 506 911 70

Källvinds­gatan 5

602 40 Norr­köping

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vårt arbetssätt här!

Mer information

Kunskapsskolan med grundskolor för årskurs 4-9 och Kunskapsgymnasiet är en del av Kunskapsskolan i Sverige. Skolornas viktigaste kännetecken är arbetssättet med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. De första skolorna startades år 2000. Idag har Kunskapsskolan i Sverige 29 grundskolor och sju gymnasier med drygt 1 100 medarbetare och över 11 000 elever.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor