MENY
Välj Skola

Medarbetare

David Råbesjö

Jag har jobbat på Kunskapsgymnasiet sedan hösten 06 och undervisar i matematik och filosofi. Utöver det arbetar jag som biträdande rektor på skolan och sköter en hel del runt administration och schema. Det bästa med yrket är att träffa så många trevliga människor och se hur eleverna utvecklas både kunskapsmässigt och som människor.

 

Jag tog min lärarexamen vid Linköpings universitet och just nu läser jag den statliga rektorsubildningen vid Stockholms universitet.
Tycker om att resa, se nya kulturer och har tidigare jobbat utomlands. På fritiden idrottar jag gärna och umgås med min familj.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss