Medarbetare

David Råbesjö

Jag har jobbat på Kunskapsgymnasiet sedan hösten 06 och undervisar i matematik och filosofi. Utöver det arbetar jag som biträdande rektor på skolan och sköter en hel del runt administration och schema. Det bästa med yrket är att träffa så många trevliga människor och se hur eleverna utvecklas både kunskapsmässigt och som människor.

Jag tog min lärarexamen vid Linköpings universitet och just nu läser jag den statliga rektorsubildningen vid Stockholms universitet.
Tycker om att resa, se nya kulturer och har tidigare jobbat utomlands. På fritiden idrottar jag gärna och umgås med min familj.