Medarbetare

Jenny N Grentzelius

Jag jobbar på Kunskapsgymnasiet sedan januari 2017. Mig träffar du när du har praktiska frågor om den här skolan. Jag står i ständig kontakt med såväl elever som lärare, besökare, ledning, fastighetsskötare och leverantörer.

I tjänsten som koordinator ryms allt från administration till samordning och kommunikation - ett rörligt och roligt jobb där nya saker händer hela tiden. Jag har en bred erfarenhet från arbetslivet. Tidigare har jag jobbat som journalist i över ett decennium, med kvalitetsfrågor för Posten AB och en gång i tiden läste jag faktiskt till gymnasielärare i religion och historia. Jag har många intressen inom vitt skilda sfärer. Jag tycker mycket om att umgås med familj och vänner samt att resa och se nya miljöer.