Medarbetare

Philip Gerebring

Spanska, Engelska

Maila

Jag heter Philip Gerebring och undervisar i spanska och engelska på skolan sedan januari 2014. Mitt stora intresse för språk har nog mycket att göra med min passion för att resa och att se mig omkring. Inom loppet av två år bodde jag, med anledning av studier eller jobb, i fyra länder - Spanien, USA, Storbritannien och sedan tillbaka till Sverige - men har besökt många fler än så. Att resa är ett sätt att få en inblick i andra kulturer och olika människors vardag, där språket spelar en nyckelroll i att förstå dessa.

Med goda språkkunskaper kommer man långt i livet och personliga såväl som professionella möjligheter över hela världen öppnas upp.

På fritiden gillar jag annars att umgås med vänner och familj samt att dansa salsa, något jag har lärt mig att uppskatta under mina turer utomlands