| Nyheter | Årets upplaga av Business Buddies är igång

Årets upplaga av Business Buddies är igång

Nu har årets upplaga av Business Buddies dragit igång, ett samarbete mellan Kunskapsgymnasiet och EWS Academy.

Projektet syftar till att inspirera elever intresserade av företagande. I år deltar 20 elever från Kunskapsgymnasierna i Göteborg, Malmö, Norrköping, Stockholm, Uppsala och Västerås samt elever från EWS Academy i Milton Keynes, England.

Under Business Buddies första dag besökte eleverna Lunds universitet, Domkyrkan och Venture Café at Ideon Agora. Eleverna fick en inblick i universitetets entreprenörskapsutbildning och inspirerades av studenter som berättade om sina affärsidéer. Som entreprenör ska man inte vara rädd för att be om hjälp, berättade Ramdi Phinney, student och VD i startupföretaget Soleva Technologies.