| Nyheter | Aron Anderson: Så når du dina mål!

Aron Anderson: Så når du dina mål!

Föreläsaren och äventyraren Aron Anderson har som förste person i rullstol bestigit Sveriges högsta berg Kebnekaise. Här ger han Kunskapsgymnasiets elever ett av sina bästa tips för hur man ska lyckas nå sina mål.

Nyligen gästföreläste Aron Anderson på Kunskapsgymnasiet Uppsalas öppet hus. Vi passade på att fråga hur han lyckas med sina utmaningar - här är hans svar:

Aron Anderson dinglar med benen på klippan Trolltunga i Norge. Foto: Pressbild