| Nyheter | A visit from the Russian Federation's Stockholm embassy

A visit from the Russian Federation's Stockholm embassy

Our Year-1 students were given the opportunity to hear from two representatives of the Russian Federation's Stockholm embassy.

Attaché Natalya Zlatkina and first secretary Ivan Shilov spoke of the importance of dialogue between nations and the history of Swedish-Russian relations.

Many topics were part of the presentation and the discussion that followed between them and students such as the economics of the energy trade, human rights, and the situation in Syria.

Also discussed was how Russia is portrayed in the media, and Mr. Shilov noted that it is both important to remember that there are always at least two sides of every issue, as well as the importance of young people taking advantage of the internet and comparing coverage presented by news providers from different nations and differing perspectives.