| Nyheter | Besök av äventyraren Aron Andersson

Besök av äventyraren Aron Andersson

Äventyraren Aron Andersson föreläste om vikten att sätta mål Internationella Kunskapsgymnasiets elever.

En av de mest inflytelserika personerna i Sverige, enligt senaste listning, rullstolsburne äventyraren Aron Andersson gjorde sitt årliga besök på Internationella Kunskapsgymnasiet i veckan. Aron betonar vikten av att sätta mål, genomföra vägen mot målet och glädjen av att lyckas nå ända fram till målet trots många gånger hårt arbete och motgångar längs vägen.

Aron har handcyklat till Paris, bestigit Kebenekajse och Kilimandjaro, simmat över Ålandshav och ligger nu i startgroparna för att ta sig över en av polerna. Aron är en sann levnadskonstnär och ett föredöme för oss alla.

Text: Kiki Jerneheim