| Nyheter | Business Buddies i England

Business Buddies i England

Elever från ekonomiprogrammet på Kunskapsgymnasiet runt om i Sverige har varit på studieresa i England.

Efter sammankomsten i Malmö i höstas har det nu blivit dags för Kunskapsgymnasiets Business Buddies att träffas igen, Business Buddies Englandsresa. Vi kom fram till London strax efter lunchtid och åkte direkt till de engelska elevernas skola i Milton Keynes. Där blev vi bjudna på te och kakor på engelskt vis.

Dagen efter besökte vi ett av varuhuskedjan John Lewis lager och distributionscenter. På John Lewis kunde eleverna se hur stora delar lagerverksamheten drivs genom robotisering och automatisering. Under eftermiddagen gjorde vi ett studiebesök i Coca-Cola Enterprises. Där lärde vi oss om bland annat företagets arbete för hållbar utveckling. Eleverna fick brainstorma om nya dryckprodukter.
Av: Tulio Capriles