| Nyheter | "Då märkte jag verkligen fördelarna med att gå på Kunskap"

"Då märkte jag verkligen fördelarna med att gå på Kunskap"

Här berättar vår före detta elev Jenny Eriksson varför hon valde att gå Kunskapsgymnasiet Västerås

Namn: Jenny Eriksson. Tog studenten: År 2014.

Varför valde du att gå Kunskapsgymnasiet?
För att kunna skräddarsy min utbildning och ha inflytande över den.

Vilket program gick du?
Natur-Natur

Vad var unikt med skolan?
Den individuella målmedvetenheten; att varje vecka få sitta ned med sin handledare och diskutera ens egna läge utifrån den egna målsättningen i varje specifikt ämne.