| Nyheter | Elevintervju

Elevintervju

Här berättar vår före detta elev, Therese Forslund, varför hon valde att gå Kunskapsgymnasiet.

Namn: Therese Forslund. Tog studenten: År 2010.

Varför valde du att gå Kunskapsgymnasiet?
Jag hade flera äldre vänner och en syster som redan gick på Kunskapsgymnasiet när det var dags för mitt val. De talade gott om skolan, vilket gjorde att mitt intresse väcktes. Skolans koncept med mycket eget ansvar tilltalade mig och den lugna och trevliga miljön på skolan var en bidragande faktor till mitt val.