| Nyheter | "Här är man aldrig ensam, alla känner alla"

"Här är man aldrig ensam, alla känner alla"

Maia går på Kunskapsgymnasiet Malmö. Vi frågade henne varför hon valde Kunskapsgymnasiet och vad hon är mest nöjd med på skolan.

Namn: Maia
Program: Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktning beteendevetenskap, Malmö.

Varför valde du Kunskapsgymnasiet?

– För mig var det lite speciellt då mina föräldrar jobbar på Kunskapsgymnasiet och min syster gick redan på skolan. Så jag fick självklart mycket information av dem. Min syster berättade till exempel om hur det fungerar på Kunskapsgymnasiets olika undervisningspass som till exempel workshop, hon visade hur hon la sitt schema och hur alla elever har en personlig handledare. Allt det lät väldigt bra och gjorde mig nyfiken så då bestämde jag mig för att söka.

Vad är du mest nöjd med på Kunskapsgymnasiet?
– Mina lärare, speciellt min personliga handledare, jag älskar henne! Det märks att lärarna gillar det de gör, de är väldigt engagerade. Jag tycker också om att det är en mindre skola, vi har så bra gemenskap på skolan. Som elev är man aldrig ensam, alla känner alla här. Det kanske är något "som man säger" om skolor men här på kunskap så är det verkligen så.