| Nyheter | Insamling för att stötta flickors skolgång i Indien

Insamling för att stötta flickors skolgång i Indien

Elever på Kunskapsskolan Indien.

I samarbete med Pratham Sweden arrangerar elever från Kunskapsgymnasiet en insamling där pengarna ska gå till att stötta flickors skolgång i Indien.

Elever som går samhällsprogrammet på Kunskapsgymnasiet i Västerås, Uppsala och Norrköping arrangerar under vinter event för att samla in pengar. Pengarna ska gå till åtgärder för att stödja flickors skolgång i Indien. Eleverna på Kunskapsgymnaiset Västerås var först ut med sitt event förra veckan och hade en lyckad insamling.

Insamlingen sker i ett samarbete med organisationen Pratham Sweden som grundades 1995 i samarbete med UNICEF. Pratham Sweden verkar för att alla barn i Indien ska få en rättvis utbildning.