| Nyheter | Kunskapsgymnasiet firar 10 år i Malmö!

Kunskapsgymnasiet firar 10 år i Malmö!

Det är nu 10 år sedan Kunskapsgymnasiet i Malmö startade och det firades stort med god mat, musik och mycket dans.

Kvällen innan höstlovet förvandlades skolan till den perfekta festlokalen för ”Kunskapskalaset”. Vid entrén fick gästerna gå på röda mattan och välkomnades med en alkoholfri drink. Inne i matsalen fick de njuta av en fantastisk buffé.

Efter maten var det NA2B:s Leith som ställde upp som DJ och stod för musiken tills kvällens hemliga artist tog över scenen. Före detta kunskapseleven och numera hiphopsartisten Zaco uppträdde med bland annat hitlåten ”Krigare” och uppmanade eleverna att följa sina drömmar.

”Kunskapskalaset” blev en succé tack vore det fina insatsen från elevkåren och samarbetet med personalen och alla elever som hjälpte till att sätta upp ljusslingor, duka bord, blåsa upp 400 ballonger och mycket mer.

Grattis Kunskap! Ja, må du leva uti hundrade år!

Text & foto: Tulio Capriles, lärare Kunskapsgymnasiet Malmö