| Nyheter | Redo för en föränderlig framtid

Redo för en föränderlig framtid

Utbildning ger en bättre framtid och är en mänsklig rättighet. Men i en värld som förändras i en allt snabbare takt måste också utbildningen förändras. Se Framtidsfilmen här.

Barn i dag måste vara förberedda för en framtid i ständig förändring och kommer att vara en del av en arbetsmarknad som ingen vet hur den kommer att se ut. På Kunskapsskolan tror vi därför på att utveckla elevernas förmågor utöver de kunskaper de lär sig i skolan.

Varje elevs fulla potential
Vi hjälper varje elev att nå sin fulla potential, att kunna tänka kritiskt och arbeta i grupp. På så sätt kan våra elever både skapa och hantera förändring. Kunskapsskolans elever formar sin egen framtid.