| Nyheter | Se filmen om framtidsförmågorna

Se filmen om framtidsförmågorna

Vi på Kunskapsgymnasiet tror att det behövs både ämneskunskaper och förmågor för att vara med och forma framtiden.

I filmen möter ni sex olika elever som presenterar hur de använder sina förmågor även utanför skolan.

Världen förändras i allt snabbare takt. Det betyder att förutsättningarna för hur du ska studera och arbeta hela tiden ändras.

Förutom gedigna ämneskunskaper tror vi att du behöver utveckla sex framtidsförmågor för att tryggt kunna forma din framtid och förverkliga dina drömmar.

Arbetet med våra framtidsförmågor kommer vi på Kunskapsgymnasiet att föra in i undervisningen allt eftersom under läsåret 2017/2018.

Varje dag kommer vi hjälpa dig att träna och utveckla de förmågorna i din vanliga undervisning.

Du kommer att bli bra på att veta hur du lär dig saker, att samarbeta, vara handlingskraftig och innovativ. Du kommer att agera globalt och leva digitalt och på ett naturligt sätt vara med driva och utvecklingen framåt.