| Nyheter | Språkresa till kulturstaden Barcelona

Språkresa till kulturstaden Barcelona

Årets språkresa för elever som läser spanska 5 på Internationella Kunskapsgymnasiet gick till Barcelona.

Med stor entusiasm prövade eleverna sina språkliga vingar, beställde tapas, favoriträtten churros con chocolate, promenerade genom den vackra staden och vågade småprata med stadens invånare.

Eleverna gjorde även varsin presentation om tre av stadens kulturskatter: Park Guell, La sagrada familia och Park de la Ciutadella.

Text av: Lydia Flores Garcia, spanskalärare.