| Nyheter | Språkresa till Valencia

Språkresa till Valencia

I kursen spanska 5 ingår en språkresa. Här berättar Emelie Sördal på Kunskapsgymnasiet Uppsala i bilder om sin resa till Valencia som hon gjorde i april tillsammans med elever från Kunskapsgymnasiet Göteborg.

Algunas impresiones de nuestro viaje a la encantadora ciudad de Valencia en abril. Fuimos juntos "Kunskapsgymnasiet Uppsala y Kunskapsgymnasiet Göteborg". Nos lo pasamos muy bien y tuvimos la oportunidad de practicar y mejorar el español durante los cinco días en Valencia.