| Nyheter | Students from IKG in Beijing

Students from IKG in Beijing

Students from Kunskapsgymnasiet International had the opportunity to experience the 24th Annual Beijing International Model United Nations (BEIMUN) in early March.

Students from Year-3 who have been active in the IKG International Group, as well as facilitating the local IKG Model United Nations involving the Year 2, were able to research a variety of issues, write resolutions dealing with these issues and take part in debates within their committees.

Our students were able to interact with students from all over the world in this simulation. The students were also able to experience Chinese culture while in Beijing. Our students demonstrated great professionalism and dedication in preparing for this opportunity as well as in their participation within the event.

/Linda Eksholm, Acting Principal Internationella Kunskapsgymnasiet