| Nyheter | Utbildning- och inspirationsdag för skolambassadörerna

Utbildning- och inspirationsdag för skolambassadörerna

Ett tjugotal elever som går på Kunskapsgymnasiet i olika delar av landet samlades i Stockholm för att få djupare kunskaper i marknadsföring.

Dagen började med frukost och mingel för att eleverna skulle lära känna varandra. Därefter följde ett fullspäckat program med gruppövningar och föreläsningar.

Simon går andra året på naturvetenskapliga programmet på Kunskapsgymnasiet Västerås.
– Det har varit en lärorik dag. Jag är med i marknadsföringsgruppen både för att det är roligt och för att jag verkligen vill att fler ska upptäcka Kunskapsgymnasiet, säger han.

Simon

Eleverna fick göra ett antal olika samtals- och argumentationsövningar.

En av stationerna under gruppövningarna.

Ett nära samarbete.

Några av eleverna från Kunskapsgymnasiet Uppsala och Globen.

Lite paushäng mellan övningarna.

Dags för lunch!