| Nyheter | Visit of the Israeli Ambassador

Visit of the Israeli Ambassador

Internationella Kunskapsgymnasiets Year-3 students were given the opportunity to hear from Israel’s Deputy Ambassador to Sweden Asaf Segev.

Mr. Segev shared Israel’s perspective on issues relating to the Middle East as well as the connections between the nations of Sweden and Israel. After his formal presentation students were able to ask Mr. Asaf a wide variety of questions relating to Israel, education, culture, economic issues and the future of the region.