Medarbetare

Jessica Johansson

Spanska

Maila

Jag heter Jessica och är utbildad lärare i engelska och spanska. Jag har jobbat på Kunskapsgymnasiet och Kunskapsskolan Norra sedan januari 2016. Innan jag började här jobbade sju år i Tyskland och undervisade engelska och spanska. I en snabbt förändrande värld är språkkunskaper och interkulturell kompetens av stor vikt och det är väldigt roligt att få vara med och se elever utveckla sina språkkunskaper och överträffa sina egna mål och ambitioner! Utanför arbetet tycker jag om att spendera tid utomhus och läsa en bra bok.