Medarbetare

Sara Jonsson

SVA

Maila

Jag jobbar som lärare i svenska som andraspråk på gymnasiet och på SPRINT (Språkintroduktionsprogrammet) och det är vansinnigt roligt! Här började jag arbeta under 2016. Innan dess arbetade jag på Komvux i Märsta. På min lediga tid spelar jag teater och syr kostymer i en spexgrupp och utforskar världen och samhället som scoutledare för ett gäng tonåriga scouter. Att testa sina gränser och utvecklas tillsammans är några av mina ledord och det lyser igenom i min undervisning. I mitt klassrum ska alla få höras och ses för de individer de är och inget gör mig så glad som när mina elever lyckas med sina mål!