För elever

Sjukanmälan

Sjukanmälan heldag görs varje dag innan klockan 12.00.
Telefon nr: 0515-86905.

Om anmälan görs efter kl 12.00 registreras inte anmälan förrän nästkommande dag.

Tel reception och sjukanmälan (del av dag):
08- 510 080 70

Ordningsregler

Se bifogat dokument

Likabehandlingsplan

Se bifogat dokument

Arbetsmiljö och elevskyddsombud

Elevskyddsombudet ska fungera som en resurs för eleverna i arbetsmiljöfrågor. Elev som har synpunkter som rör arbetsmiljön skall i första hand vända sig till sin basgruppshandledare. Om en elev inte får gehör för sina synpunkter hos sin basgruppshandledare kan elevombudet kontaktas. Elevskyddsombudet kan därefter föra frågan vidare till rektorn eller arbetsmiljöombudet (Daniel Westman). I övrigt skall elevskyddsombudet delta i skyddsverksamheten enligt arbetsmiljölagen och arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Elevskyddsombud läsår 17-18 är:

Åk 1: Axl C Lycken, Linnéa Nordström
Åk 2: