Medarbetare

Handled 1A, Arbetslagsled åk 1,
T. 08 5100 8076

Maila

Vilka ämnen undervisar du i?
- Engelska och Tyska.

Vad är det bästa med Kunskapsgymnasiet?
- Eleverna, kollegorna, det personliga handledningssamtalet och den goda stämningen!

Vad är det bästa med att vara lärare?
- Mötet med eleverna samt att ingen dag är den andra lik. Det blir aldrig långtråkigt!

Vad gjorde du innan du blev lärare?
- Jag har provat på att stå i klädaffär i Wien, arbetat som au pair i London och varit guide på Kalmar Slott.

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Umgås med vänner, promenera längs Svartån, läsa, dansa bugg - och träna, när jag väl gör det!

Vad är det bästa med dig?
- Jag har en positiv syn på saker och ting och har nära till skratt!

Några avslutande ord:
- Var nöjd, men nöj dig inte!