Medarbetare

IT-ansvarig, Skyddsombud
T. 08 5100 8099

Maila

Vilka ämnen undervisar du i?
- matematik, fysik och IT-ansvarig.

Vad är det bästa med KG?
- som ny lärare på skolan måste jag säga stämningen bland eleverna så som jag upplevt den på mina besök under fregående läsår.

Vad är det bästa med att vara lärare?

- engagemanget hos alla inblandade och det intresse för ämnena som jag hoppas kunna få eleverna att dela med mig.

Vad gjorde du innan du blev lärare?
- läste till civilingenjör, spelade teater, sjöng i kör och spelade pingis. Större delen gör jag fortfarande. Har även jobbat på bryggeri och på SLU i Umeå.

Vad gör du på fritiden?
- Sjunger, spelar pingis och läser på universitet för att få full lärarbehörighet, har läst 1 av 3 terminer i Karlstad.

Vad är det bästa med dig?

- jag har en okuvligt optimistisk framtoning och är kvick med vitsar och fyndiga repliker, ta ett snack någon gång så får du se!

Några avslutande ord:
Alea acta est!