Medarbetare

Handledare 2A, Lagledare åk2
T. 08 5100 8076

Maila

Vilka ämnen undervisar du i?
- Religion, Sociologi och Ledarskap & Organisation.

Vad är det bästa med Kunskapsgymnasiet?
- Alla härliga människor var jag än mig vänder. Dessutom är det bra med Tommy på skolan, oavsett hur dåligt det går för mina favoritlag i olika sporter så vet jag att han har det värre som Leicestersupporter.

Vad är det bästa med att vara lärare?
- Lärandet. Dels som aktiv del i lärandeprocessen för eleverna, dels för att jag oftast blir lite klokare på köpet med!

Vad gjorde du innan du blev lärare?
- Promenerade runt bland kratersjöar, pyramider, gamla städer, tempel, vulkaner och en massa olika härliga folk som reseledare.

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Gymma, sporta, titta på sport och tävla på andra sätt. Vad väldigt tråkigt det där lät. Jag gillar att sjunga i duschen med!

Vad är det bästa med dig?
- Jag är väldigt duktig på att göra julrim som ingen kan lista ut. Sen är jag grym på monopol - 36st raka vinster. Tycks dessutom uppfattas som en rätt trevlig typ.

Några avslutande ord:
- Var dig själv - det finns redan en av alla andra.