MENY
Välj Skola

Vara innovativ

Förmågan vara innovativ

För oss betyder det att tänka i nya banor och vara kreativ, för att på så sätt kunna lösa problem genom ett nyfiket och ifrågasättande förhållningssätt.

Nyfikenhet – kreativitet – problemlösning

När världen förändras och nya behov föds blir nyfikenhet och nytänkande viktiga byggstenar för att lösa problem kreativt.

När du kan ifrågasätta gamla tankemönster och vända på perspektiven kommer du att öppna upp för oväntade och konstruktiva idéer att ta dig an framtiden på.

Rilind

”Att vara innovativ är att man ser alltid ett steg framåt, att se det som går att förbättra. Att tänka utanför boxen och vara kreativ.”

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.