Medarbetare

Koordinator
T. 0733-165027

Maila

Jag är koordinator på skolan.

Tre saker många inte vet om mig är att jag blir glad av att se ett stökigt förråd (eftersom jag ser framför mig hur fint det kan bli) då jag älskar ordning och reda, att jag skulle kunna äta sushi flera dagar i veckan och att jag både varit elev på Kunskapsskolan och Kunskapsgymnasiet och jobbat på Kunskapsskolan som både elevassistent, studiecoach och idrottslärare innan jag började jobba på Kunskapsgymnasiet som koordinator.