MENY
Välj Skola

Medarbetare

Linda Eksholm

Rektor
Principal
T. 08-510 08 132

Maila

Linda Eksholm heter jag och är TF rektor på Internationella Kunskapsgymnasiet. Jag är ursprungligen från Luleå men har bott i Stockholm sedan 1999. Jag är utbildad gymnasielärare och tog lärarexamen år 2000. Jag har arbetat som lärare både i kommunal skola och för olika fristående huvudmän. Sedan hösten 2012 har jag arbetat som Biträdande rektor på Internationella Kunskapsgymnasiet.

Jag är mycket intresserad av idrott och träning och i mina ungdomsår har jag spelat både fotboll och basket. Lagidrott är någonting jag brinner för. Där får vi lära oss att vara en del utav något större, ta ansvar och bidra. Kanske är det därför jag gillar Kunskapsgymnasiet koncept. Du som elev får en personligt utformad utbildning, men det är viktigt att komma ihåg att ansvaret för hur du lyckas är ytterst ditt eget.

Grunden för att få en bra skola är att alla elever känner sig trygga och sedda. Kunskapsgymnasiet är en skola som ställer höga krav. Genom våra personliga handledningssamtal varje vecka blir eleverna coachade kring sitt lärande och sin personliga utveckling. Detta gör att eleverna får bättre möjligheter att utmanas, stöttas och nå sina personliga mål.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.