Medarbetare

Principal
T. 08-510 08 132

Maila

Linda Eksholm heter jag och är TF rektor på Internationella Kunskapsgymnasiet. Jag är ursprungligen från Luleå men har bott i Stockholm sedan 1999. Jag är utbildad gymnasielärare och tog lärarexamen år 2000. Jag har arbetat som lärare både i kommunal skola och för olika fristående huvudmän. Sedan hösten 2012 har jag arbetat som Biträdande rektor på Internationella Kunskapsgymnasiet.

Jag är mycket intresserad av idrott och träning och i mina ungdomsår har jag spelat både fotboll och basket. Lagidrott är någonting jag brinner för. Där får vi lära oss att vara en del utav något större, ta ansvar och bidra. Kanske är det därför jag gillar Kunskapsgymnasiet koncept. Du som elev får en personligt utformad utbildning, men det är viktigt att komma ihåg att ansvaret för hur du lyckas är ytterst ditt eget.

Grunden för att få en bra skola är att alla elever känner sig trygga och sedda. Kunskapsgymnasiet är en skola som ställer höga krav. Genom våra personliga handledningssamtal varje vecka blir eleverna coachade kring sitt lärande och sin personliga utveckling. Detta gör att eleverna får bättre möjligheter att utmanas, stöttas och nå sina personliga mål.