MENY
Välj Skola

Medarbetare

Jenny Frank

Biträdande Skolledare
T. 08-510 081 06
T. 0733-17 34 66

Maila

Jag heter Jenny Frank och arbetar på skolan som biträdande skolledare, personlig handledare och lärare i  samhällskunskap, geografi och internationella realtioner. Jag har kanske världens bästa jobb! Det allra bästa med det är att jag får större möjlighet att se mina elever utvecklas och lära sig ta ansvar. Jag har också ett stort engagemang för genusfrågor och arbetar därför med likabehandlingsrelaterade frågor tillsammans med elever och medarbetare för att skapa en ännu tryggare skola. Har du några som helst frågor om Kunskapsgymnasiet får du gärna höra av dig!

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.