MENY
Välj Skola

Rektor

Marie Forslin, Rektor

Läs mer

Hej!
Jag heter Marie Forslin och är sedan den 1 augusti 2012 rektor på Kunskapsgymnasiet i Malmö. Jag har en gedigen skolerfarenhet både som lärare som rektor. De senaste sex åren har jag jobbat som rektor på Klara Nya Gymnasium i Malmö.
Att gå på gymnasiet är en fantastisk tid i ditt liv! Det är nu du lägger grunden till din framtid. Att du dessutom lär känna nya intressanta människor och har roligt gör det bara ännu bättre.

Kunskapsgymnasiet är en skola som ställer höga krav, hjälper dig att nå högt uppsatta mål och det gör du tillsammans med dina lärare och din handledare.


Du får en personligt utformad utbildning, men det är viktigt att komma ihåg att ansvaret för hur du lyckas ytterst är ditt eget.

Förutom duktiga lärare och ett modernt sätt att undervisa har vi också södra Sveriges finaste skollokaler, speciellt ritade av vår egen arkitekt för att passa vårt sätt att lära ut.

Tack vare att du valt Kunskapsgymnasiet, kommer du att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas med dina studier.

Än en gång vill jag och alla andra som arbetar här önska dig varmt välkommen till Kunskapsgymnasiet Malmö.


Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.