MENY
Välj Skola

MALMÖ

 • Ekonomielev får inblick i finansbranschen under praktik i London och Köpenhamn

  Kunskapsgymnasiets ekonomielev Waleed Ishfaq har fått ökat intresse för finansbranschen efter sin praktik på den amerikanska kapitalförvaltaren BlackRock, Inc i somras.

  Läs mer
 • "Att arbeta med mångfald har blivit ett sätt att skapa värde i dagens företag"

  Investeraren Alireza Etemad på Stockholmsbaserade IK Investment Partners besökte Kunskapsgymnasiets ekonomielever i Malmö och pratade om sin drivkraft att arbeta inom finansbranschen.

  Läs mer
 • De förhandlar om en hållbar framtid - genom ett EU-rollspel

  Elever från årskurs två på Kunskapsgymnasiet Malmö har nått höjdpunkten för ett större projekt i Samhällskunskap 2. Det är dags för EU-rollspel.

  Läs mer
 • Elever med olika bakgrund om integration

  Nyanlända elever från Kunskapsgymnasiet Malmös språkintroduktion har träffat elever från gymnasieskolan Spyken samhällsprogram under några timmar för att samtala om integration.

  Läs mer
 • Kunskapsgymnasiet 360 grader

  Testa att gå runt på ett Kunskapsgymnasium! Här kommer du rakt in i våra lokaler och får se vad som händer en vanlig dag.

  Läs mer

Marie Forslin, Rektor

Läs mer

Om Kunskapsgymnasiet

Kunskapsgymnasiet är en del av Kunskapsskolan i Sverige. Skolornas viktigaste kännetecken är arbetssättet med en personligt utformad utbildning som ger kunskap och förmågor för framtiden. De första skolorna startades år 2000 och idag har Kunskapsskolan i Sverige 29 grundskolor och sju gymnasier med drygt 1 100 medarbetare och över 11 000 elever.

Telefon: 08-510 081 00

Östra Varvs­gatan 13B

211 19 Malmö

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.