MENY
Välj Skola

Idrotts­specialisering

Fotboll - Idrott

Vi ger dig möjlighet att ägna dig åt ditt idrottsintresse samtidigt som du skaffar dig en utbildning och bra studieresultat. Under åren har en lång rad framgångsrika idrottare gått på Kunskapsgymnasiet Norrköping. Om du idrottar på ett organiserat sätt kan du gå specialiseringskurser inom din idrott. Vi erbjuder praktisk träning i fotboll. Utövar du en annan idrott får du i stället tid i schemat för att träna eller plugga. Våra lärare håller då kontinuerlig kontakt med din tränare för att följa din utveckling och sätta nya mål. Teoridelen genomförs tillsammans med våra lärare på skolan.


Vår personligt utformade utbildning gör att det blir enklare för dig att få studier och träning att gå ihop i din vardag. Gymnasieutbildningen omfattar 2 500 poäng varav ca 200-300 poäng är individuella och kan användas till dina idrottskurser. Hos oss har du möjlighet att gå Samhälls-, Natur- eller Ekonomiprogrammet samtidigt som du väljer till 100-200 poäng specialiseringskurser inom din idrott.

Utbildningen ger full behörighet att söka till högskolan.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.