MENY
Välj Skola

Medarbetare

Angelica Johansson

Lärare
Samhällskunskap, Samhällsvetenskaplig specialisering
Sociologi, Historia, Svenska

Maila

Sedan hösten 2016 undervisar jag här på Kunskapsgymnasiet i sociologi, samhällskunskap och historia. Helt opartiskt menar jag att det är skolans roligaste och viktigaste ämnen, som ger en verktyg för att analysera och förstå sin omvärld. Särskilt intressant tycker jag det är med normkritik, eftersom det ger en möjlighet att diskutera och ifrågasätta sociala strukturer.

 

Ursprungligen kommer jag från västkusten, men är numera bosatt i Linköping tillsammans med min sambo. På min fritid gillar jag att laga mat, gärna tillsammans med nära och kära. Jag älskar även att resa till nya, spännande platser, och har under kortare perioder varit bosatt i Spanien och Indien.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.