MENY
Välj Skola

Medarbetare

Annukka Andersson

Lärare
Franska, Religion

Maila

Salut! Je m'appelle Annukka et....jag undervisar i franska & religion här sedan 2002 (!). Innan dess studerade jag franska & religionsvetenskap i Linköping samt en termin i Pau (Frankrike) - en liten stad med storslagen utsikt över Pyrenéerna. En fantastisk, händelserik höst som utvecklade mig som person och mitt språk förstås. Så studier i utlandet uppmuntrar jag verkligen våra elever till!

 

Jag bor i Linköping med man och två barn, uppskattar tid tillsammans med familj & vänner samt att resa. En passion i mitt liv är dans - framförallt den dominikanska pardansen bachata.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.