MENY
Välj Skola

Medarbetare

Annukka Andersson

Lärare
Franska, Religion

Maila

Salut! Je m'appelle Annukka et.... och undervisar i franska här på Kunskapsgymnasiet. Jag har jobbat här sedan hösten 2002. Innan dess läste jag franska & religion i Linköping och pedagogik i Gävle. Har också bott & studerat i Pau (Frankrike) - en liten stad med storslagen utsikt över Pyrenéerna. En fantastisk, händelserik höst som verkligen utvecklade min franska och är ett minne för livet.

 

Jag bor i Linköping med min man Patrik och våra tjejer Amélie & Ellen, tycker om att umgås med familj och vänner samt älskar att resa. Sporten jag ägnar mig åt är att hinna med bussen om morgnarna men också jogging i skogen - något jag lärt mig att uppskatta vilket jag inte trodde var möjligt. Men ingenting är omöjligt som Gunde Svan säger...

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.