Medarbetare

Annukka Andersson

Franska, Religion

Maila

Salut! Je m'appelle Annukka et....jag undervisar i franska & religion här sedan 2002 (!). Innan dess studerade jag franska & religionsvetenskap i Linköping samt en termin i Pau (Frankrike) - en liten stad med storslagen utsikt över Pyrenéerna. En fantastisk, händelserik höst som utvecklade mig som person och mitt språk förstås. Så studier i utlandet uppmuntrar jag verkligen våra elever till!

Jag bor i Linköping med man och två barn, uppskattar tid tillsammans med familj & vänner samt att resa. En passion i mitt liv är dans - framförallt den dominikanska pardansen bachata.