Medarbetare

Catrine Petersson

Engelska, Svenska

Maila

Jag heter Catrine Petersson och är lärare i engelska och svenska på skolan. Jag har alltid haft ett stort språkintresse och anser att det bästa med att arbeta som lärare är den kontakt man får med eleverna.

Jag bor i Linköping tillsammans med min sambo och spenderar fritiden med att grotta ner mig i böcker och musik. Utöver detta är en av mina största passioner att resa, något som har tagit mig till flera spännande platser och gett mig oförglömliga upplevelser och erfarenheter.