Medarbetare

David Råbesjö

Jag har jobbat på Kunskapsgymnasiet sedan hösten 06. Först som lärare, sedan som biträdande rektor och nu har jag förmånen att jobba som rektor. Kunskapsgymnasiet är en fantastisk arbetsplats med kompetent personal och ambitiösa elever. Det bästa med yrket är att träffa så många trevliga människor och se hur eleverna utvecklas både kunskapsmässigt och som människor.

Jag tog min lärarexamen vid Linköpings universitet 2003 och avslutade den statliga rektorsutbildningen 2017 vid Stockholms universitet.
Jag tycker om att resa och se nya kulturer. Har tidigare jobbat utomlands med humanitära projekt och FN-uppdrag i Kosovo. På fritiden idrottar jag gärna och umgås med min familj.