MENY
Välj Skola

Medarbetare

David Råbesjö

Jag har jobbat på Kunskapsgymnasiet sedan hösten 06. Först som lärare, sedan som biträdande rektor och nu har jag förmånen att jobba som rektor. Kunskapsgymnasiet är en fantastisk arbetsplats med kompetent personal och ambitiösa elever. Det bästa med yrket är att träffa så många trevliga människor och se hur eleverna utvecklas både kunskapsmässigt och som människor.

 

Jag tog min lärarexamen vid Linköpings universitet 2003 och avslutade den statliga rektorsutbildningen 2017 vid Stockholms universitet.
Jag tycker om att resa och se nya kulturer. Har tidigare jobbat utomlands med humanitära projekt och FN-uppdrag i Kosovo. På fritiden idrottar jag gärna och umgås med min familj.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.