MENY
Välj Skola

Medarbetare

Jenny N Grentzelius

Jag jobbar på Kunskapsgymnasiet sedan januari 2017. Mig träffar du när du har praktiska frågor om den här skolan. Jag står i ständig kontakt med såväl elever som lärare, besökare, ledning, fastighetsskötare och leverantörer.

 

I tjänsten som koordinator ryms allt från administration till samordning och kommunikation - ett rörligt och roligt jobb där nya saker händer hela tiden. Jag har en bred erfarenhet från arbetslivet. Tidigare har jag jobbat som journalist i över ett decennium, med kvalitetsfrågor för Posten AB och en gång i tiden läste jag faktiskt till gymnasielärare i religion och historia. Jag har många intressen inom vitt skilda sfärer. Jag tycker mycket om att umgås med familj och vänner samt att resa och se nya miljöer.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.