MENY
Välj Skola

Medarbetare

Johann Johansson

Lärare
Historia, Idrott, Internationell ekonomi
Förstelärare

Maila

Johann Johansson heter jag och undervisar i idrott och hälsa. Dessutom har jag förmånen att vara handledare åt skolans trevligaste basgrupper. Jag har tidigare undervisat på Kunskapsskolans grundskola här i Norrköping i åtta år och även på Borgsmoskolan och Hultdalsskolan. Jag är gift och har tillsammans med min fru två energiknippen till söner där hemma.

 

Idrott och motion är en stor del av min fritid. Kollar gärna på fotboll och hockey. Jag löptränar gärna och sommartid paddlar jag kajak försöker lära mig att vindsurfa vid vår sommarstuga.

 

Vintertid är det utförsåkning som gäller, många helger spenderas i Yxbacken som skidlärare i Friluftsfrämjandet. Att arbeta på Kunskapsgymnasiet är oerhört inspirerande och lärorikt, tack vare våra ambitiösa och trevliga elever!

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.