Medarbetare

Engelska, Svenska
Förstelärare

Maila

Lärare i engelska och svenska och har arbetat på Kunskapsgymnasiet sedan 2002. Anser att det är svårt att hitta en bättre arbetsplats än Kunskapsgymnasiet och jag brinner extra mycket för att eleverna ska få möjligheter att uttrycka sig i tal och skrift; det är viktigt att våga och kunna göra sin röst hörd i samhället.

Har utbildat mig vid Linköpings universitet och UC Berkeley (plus en "konst-ig" vända på Gotland), samt undervisat på Berzeliusskolan i Linköping. Gillar hockey - hejar givetvis på favoriterna LHC.

Mina 3 största kärlekar i livet heter Emil och Maja (det bästa jag gjort i hela mitt liv) samt maken Anders. Motto:"I could give up chocolate easily, but I'm no quitter!"