MENY
Välj Skola

Medarbetare

Karin Göthe

Lärare
Engelska, Svenska
Förstelärare

Maila

Lärare i engelska och svenska och har arbetat på Kunskapsgymnasiet sedan 2002. Anser att det är svårt att hitta en bättre arbetsplats än Kunskapsgymnasiet och jag brinner extra mycket för att eleverna ska få möjligheter att uttrycka sig i tal och skrift; det är viktigt att våga och kunna göra sin röst hörd i samhället.

 

Har utbildat mig vid Linköpings universitet och UC Berkeley (plus en "konst-ig" vända på Gotland), samt undervisat på Berzeliusskolan i Linköping. Gillar hockey - hejar givetvis på favoriterna LHC.

 

Mina 3 största kärlekar i livet heter Emil och Maja (det bästa jag gjort i hela mitt liv) samt maken Anders. Motto:"I could give up chocolate easily, but I'm no quitter!"

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.