MENY
Välj Skola

Medarbetare

Mårten Blad

Lärare
Historia, Internationella relationer
Förstelärare. Samhällskunskap, Samhällsvetenskaplig specialisering,

Maila

Jag heter Mårten Blad och jobbar sedan hösten 2004 på Kunskapsgymnasiet i Norrköping där jag undervisar i samhällskunskap och historia. Har bott i Norrköping under större delen av mitt liv men pluggade i Linköping och har även bott i London under en kort period.

 

Innan jag blev lärare jobbade jag bland annat i olika butiker. Mina ämnen är väldigt viktiga eftersom vi överöses av information och därför måste lära oss att sortera, värdera, tolka och strukturera. Jag läser gärna, dels om mina ämnen men även mycket annat.

 

På fritiden umgås jag med familj och vänner under glada former. Min stora passion är att resa vilket jag gjort en hel del.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.