MENY
Välj Skola

Medarbetare

Nina Pousette

Studie- och yrkesvägledare
T. 0722-19 02 02

Maila

Jag arbetar med studie- och yrkesvägledning på organisation, grupp och individnivå. I samtalet stöttar jag eleverna att tänka om sig själva och sin framtid. Jag stöttar även i att ta fram information om utbildningar och yrken.

 

Varje år samordnar vi en resa till Sacomässan i Stockholm och på skolan har vi en arbetsmarknadsdag. Att lyssna på gamla elever som berättar om hur deras resa fortsatt efter gymnasiet och hur gymnasietiden påverkat dem är alltid lika spännande. För så är det, tidigare elever träffar jag ofta på, i skolan och utanför.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.