MENY
Välj Skola

Medarbetare

Philip Gerebring

Lärare
Spanska, Engelska

Maila

Jag heter Philip Gerebring och undervisar i spanska och engelska på skolan sedan januari 2014. Mitt stora intresse för språk har nog mycket att göra med min passion för att resa och att se mig omkring. Inom loppet av två år bodde jag, med anledning av studier eller jobb, i fyra länder - Spanien, USA, Storbritannien och sedan tillbaka till Sverige - men har besökt många fler än så. Att resa är ett sätt att få en inblick i andra kulturer och olika människors vardag, där språket spelar en nyckelroll i att förstå dessa.

 

Med goda språkkunskaper kommer man långt i livet och personliga såväl som professionella möjligheter över hela världen öppnas upp.

 

På fritiden gillar jag annars att umgås med vänner och familj samt att dansa salsa, något jag har lärt mig att uppskatta under mina turer utomlands

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.