MENY
Välj Skola

Medarbetare

Tabea Theologou

Lärare
Matematik, Kemi, Tyska, Gymnasiearbete Naturprogrammet

Maila

Jag heter Tabea och jobbar på skolan sedan hösten 2016. Ämnena jag undervisar i är matematik och kemi. Efter att ha jobbat som läxhjälp när jag var tonåring kändes det som ett självklart val att bli lärare. Jag trivs bra med att jobba med (unga) människor och älskar att undervisa. Vidare brinner jag för matematik och naturvetenskap och vill gärna ge vidare så mycket som möjligt till mina elever av den glädjen jag finner i dessa ämnen.

 

En stor del av min fritid tas upp av musiken (då jag både sjunger i kör och spelar i orkester). För övrigt gillar jag att baka, träna, läsa och titta på deckare. Att umgås med min man och mina vänner är också en viktig del i mitt liv.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.