MENY
Välj Skola

Medarbetare

Ulrika Lindholm

Lärare
Ekonomi, Ledarskap och organisation, Kommunikation, Gymnasiearbete Ekonomiprogrammet

Maila

Jag har jobbat på Kunskapsgymnasiet sedan hösten 2017. Har studerat vid Örebro universitet och har en masterexamen i företagsekonomi samt är utbildad till musiklärare/sångpedagog. Innan jag började jobba på Kunskapsgymnasiet har jag arbetat som revisor på PwC och som redovisningsekonom på en byrå i Kumla.

 

På Kunskapsgymnasiet arbetar jag 60% då jag resterande delen av tiden driver mitt eget företag som musiker där jag är ute och spelar på olika tillställningar runt om i Mellansverige. På min fritid tycker jag om att umgås med mina vänner, pyssla i hemmet och olika aktiviteter kopplat till musik så klart.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.