MENY
Välj Skola

Medarbetare

Ulrika Johansson

Lärare
Ekonomi

Maila

Jag har jobbat på Kunskapsgymnasiet sedan hösten 2017. Har studerat vid Örebro universitet och har en masterexamen i företagsekonomi samt är utbildad till musiklärare/sångpedagog. Innan jag började jobba på Kunskapsgymnasiet har jag arbetat som revisor på PwC och som redovisningsekonom på en byrå i Kumla.

 

På Kunskapsgymnasiet arbetar jag 60% då jag resterande delen av tiden driver mitt eget företag som musiker där jag är ute och spelar på olika tillställningar runt om i Mellansverige. På min fritid tycker jag om att umgås med mina vänner, pyssla i hemmet och olika aktiviteter kopplat till musik så klart.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss