Medarbetare

Ekonomi, Ekonomisk spec. Juridik,
Ledarskap och organisation, Kommunikation

Maila

Viktor Larsson, utbildat mig till civilekonom med inriktning service management vid Umeå Universitet, nu är det dock studier i pedagogik som tar mig till skolbänken där jag läser (VAL). Har under min studietid lagt mycket energi på förenings- och entreprenörskapsinitiativ och är övertygad om att det kommer hjälpa eleverna i ekonomikurserna.

Jag är även en idrottsnörd av episka mått och ser ohälsosamma mängder ifrån soffa, gör dock ett försök att väcka till liv en avdankad handbollskarriär.