Årets studentfirande

Studenten 2020 kommer inte se ut som något annat firande Kunskapsgymnasiet haft för studenterna sedan den första skolan startade.

Alla gymnasieelever har deltagit i distansundervisning sedan i mitten av mars, de har alla tagit sitt ansvar för att minska risken för smittspridning i landet och det ska de alla ha beröm för.

När det gäller just studenterna så har de arbetat hårt i tre år för att ta sin gymnasieexamen och kunna gå vidare till högre studier eller arbetsliv. Den här sista månaden innan gymnasietiden tar slut brukar präglas av firande av olika slag och den stora finalen är så klart studentdagen.

Årets studentfirande planeras utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer och rektor på respektive enhet har gjort en lokal riskbedömning för varje moment under studentfirandet. Utifrån den lokala riskbedömningen har varje skola gjort en plan för firandet. Eleverna får information från sin skola om hur just deras student kommer att se ut, mer information finns eller publiceras inom kort på respektive skolas hemsida.

Nu gäller det att se till att Kunskapsgymnasiets studenter 2020 får en minnesvärd student!